deres fotballdrakter

Public Group active 7 months, 2 weeks ago

Første etappe av deres fotballdrakter

Det er nå 19 strake seire for Pep Guardiolas side takket være mål fra Bernardo Silva og Gabriel Jesus, da deres form i all konkurranse fortsatt er sterk.

Første etappe av deres siste-16-sammenstøt ble spilt i Budapest og var bortebenet for City som ga dem en enorm fordel foran andre etappe i Etihad.

fotballdrakter
Guardiolas side så sjelden i noen fare gjennom hele kampen, selv om det ble gjort fem endringer fra siden som slo Arsenal.

Jesus kom tilbake som senterspiss og Phil Foden startet også, mens Aymeric Laporte kom inn for å være partner Ruben Dias i midtforsvaret. Kyle Walker og Rodri hadde også med.

fotballdrakter
Joao Cancelo ga Gladbach mange problemer i første omgang og ga en fantastisk assistanse for Silva etter 29 minutter.

26-åringen sprang på en løs pasning av opposisjonsforsvaret og krysset for lagkamerat Bernardo Silva.

City doblet ledelsen på 65 minutter. Igjen kom det fra et Cancelo-innlegg til Silva, men denne gangen satte målscoreren for det første målet tilbake over området. Jesus la siste hånden da han gled inn.

fotballdrakt barn
Og den tidligere England-forsvareren Stuart Pearce har støttet City som en av de viktigste kandidatene til å vinne Champions League denne sesongen med ting som tilsynelatende går bra for dem for øyeblikket.

Group Admins

Sorry, there was no activity found. Please try a different filter.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.